Twee nog relatief onbekende cryptomunten met veel potentie

Vandaag informeren wij jou over 2 cryptomunten die, hetzij met een portie geluk, in 2022 aanzienlijk meer waard kunnen worden als ‘altseason’ van start gaat. Nu moet je weten dat altseason op gang komt wanneer Bitcoin aan marktdominatie inlevert. In deze periode verkopen veel handelaren hun Bitcoins en zetten zij hun winsten om in altcoins.

De onderstaande twee cryptomunten zijn nog vrij onbekend bij het grote publiek, maar potentie hebben deze coins naar onze mening zeker! In vogelvlucht nemen we met jou door de volgende projecten:

Basic Attention Token (BAT)

– GET Token

Nog even dit: Heb jij nog geen handelsaccount?
Wil jij graag in cryptomunten investeren of cryptomunten verhandelen? Heb je nog geen account aangemaakt bij een crypto broker of crypto exchange? Om cryptomunten zoals Basic Attention Token en GET Token aan te kunnen schaffen, heb je een trading account nodig. Bitvavo, Binance en Coinbase steken met kop en schouders boven de rest uit en bij één van deze partijen zit je altijd goed.

Bitvavo is een Nederlandse partij met wie wij persoonlijk zeer goede ervaringen hebben. Bitvavo voegt de laatste tijd veel nieuwe cryptomunten toe. Zo kun je Basic Attention Token sinds kort ook kopen bij Bitvavo. Cryptomunten van GET kan je aanschaffen bij Binance of Coinbase. Overigens is een gratis software wallet bij al deze partijen inbegrepen. Een software wallet kan je vergelijken met een digitale portemonnee. Daarin bewaar je cryptomunten.

1. GET

Een redelijk onbekend crypto project is GET (Get Token). Onbekend maakt in dit geval niet onbemind! GET is een crypto project waarover nog niet zoveel nieuws naar buiten komt en juist dát maakt GET best heel interessant. Want de potentie is er wel degelijk en zou je op dit moment instappen, dan behoor je nog steeds tot de z.g. ‘early adopters’. Lees hieronder meer over Get Token en kom er gauw achter waar ons enthousiasme over dit nieuwe project op gebaseerd is. 

De ticketindustrie en GET Token

GET Token werd in het leven geroepen door ontwikkelaars die een einde wilden maken aan de hegemonie van de ticketindustrie en dan met name de sector die zich richt op de doorverkoop van tickets. Deze industrie is enorm en er wordt helaas volop gesjoemeld met de prijzen. De bedenkers van Get Token zijn dit meer dan zat en wie niet? Het goede nieuws is dat GET al in werking is. Je investeert dus in een project dat zich op dit moment al bewijst. We zijn nu een paar jaren verder sinds de oprichting en er zijn al zo’n 200.000 tickets via het GET-platform verhandeld.

Hoe het GET-Token werkt
Samengevat werkt het platform als volgt: Het GET-Protocol is op de Ethereum-blockchain ontwikkelt. Het token van GET voorziet in de brandstof voor het platform. Daarmee worden de tickets gedistribueerd. Indien er tickets via het platform worden aangeboden en vervolgens verhandeld, dan kunnen er met behulp van de GET-Tokens wijzigingen aan de kaartjes worden aangebracht. Een nieuwe eigenaar weet zodoende zeker dat de kaartjes origineel zijn en dat deze dus niet zijn vervalsd.

GET cryptomunten aanschaffen
Natuurlijk is het verstandig om je eerst in te lezen in dit project voordat je daadwerkelijk GET cryptomunten aanschaft. Ga niet zomaar af op onze informatie. Al hebben wij ons goed ingelezen in dit project en zijn wij er zeker van dat dit project slaagt. Ben je overtuigt van het nut van GET en denk je net als wij dat investeren in GET Tokens jou op de langere termijn geld gaat opleveren? GET kan je aanschaffen bij brokers waaronder Binance en Coinbase. Onze voorkeur gaat zelf uit naar Bitvavo. Dit is een Nederlandse partij en wij hebben er alleen maar positieve ervaringen mee. Helaas is GET nog niet beschikbaar bij Bitvavo, dus zul je hiervoor moeten uitwijken naar Binance of Coinbase.

Wil je graag dat de ticketindustrie in de huidige vorm aangepakt wordt? Ben je ook van mening dat woekerprijzen tegengegaan moeten worden? Vind jij ook dat er te weinig wordt gedaan aan de vele valse tickets die in omloop zijn? Allemaal goede argumenten om in dit project te stappen!

Koersverwachting voor GET-Token

Wij zijn met verwachtingen omtrent cryptocurrency altijd voorzichtig. Maar vaak hebben wij het wel bij het rechte eind. Voor 2022 voorspellen wij een stijging van tenminste 250%. Dit lijkt veel maar gelet op de koersstijging begin 2021 en de stappen die het project in die tussentijd heeft gezet, denken wij dat deze waardestijging nog enigszins aan de voorzichtige kant is.

Hoe zit het met de langere termijn?
GET kan erg veel waard worden. Toch blijft het een altcoin en vroeg of laat zullen handelaren hun winsten verzilveren. Voorzichtigheid is dus geboden en wij raden daarom aan om GET-Token te zien als een investering voor op de kortere termijn.

2.Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token (BAT) is het tweede crypto project met veel potentie die wij graag bij jou onder de aandacht willen brengen. Doe je voordeel met deze tip! Investeer je tijdens ‘altseason’ graag in verschillende altcoins om zo het risico te spreiden? Dan moet je zeker overwegen om Basic Attention Token toe te voegen aan je altcoin portfolio. BAT crypto komt de laatste tijd vaker in het nieuws. Geheel onbekend is dit project dus niet. Maar je stapt nog altijd laag in gelet op de waarde van de munt.

Wat is Basic Attention Token?

Basic Attention Token is een crypto project dat de advertentiemarkt radicaal wil veranderen. De huidige manier van online adverteren is menig internetgebruiker een doorn in het oog en BAT heeft daar de oplossing voor. Basic Attention Token (BAT) heeft als doel om hét decentrale advertentieplatform te worden. De gevestigde en nogal conservatieve advertentieplatforms zijn bij deze gewaarschuwd.

Hoe werkt het?

Natuurlijk investeer je nooit zomaar in een crypto project. Als het goed is lees jij je eerst in voordat je besluit om in te stappen. Wij hebben voor jou het nodige voorwerk verricht en kwamen tot de conclusie dat BAT wel eens dé altcoin van 2022 kan worden. Hoe denkt Basic Attention Token te gaan concurreren met de huidige advertentiemarkt? Hoe werkt BAT? Adverteerders zouden in de toekomst met BAT coins kunnen betalen. Daarmee krijgen ze de mogelijkheid om te adverteren via het platform. En daar profiteren van de gebruikers van.

Gebruikers krijgen betaald om advertenties te bekijken!
Het unieke aan dit project is dat jij als gebruiker krijgt betaald als je de advertenties bekijkt. Je bent dit overigens niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om de mogelijkheid voor het bekijken van online advertenties uit te schakelen. En daarvoor heb je zelfs geen ‘Ad-blocker’ meer nodig. Je begrijpt dat adverteerders het concept van Basic Attention Token op zijn minst interessant vinden. Adverteerders weten zo zeker dat hun reclames verschijnen bij een doelgroep die ze graag bekijkt. Aan de andere kant kunnen internetters geld verdienen zonder dat ze hier iets voor hoeven te doen.

Decentraal advertentienetwerk
Mocht het project slagen, dan kan dat wel eens een enorme impact hebben op de advertentiemarkt zoals wij die nu kennen. Als tussenpersoon wordt deze markt min of meer overbodig, daar Basic Attention Token deze functie overneemt. Bij decentralisatie wordt de macht niet uitgeoefend door één partij. Maar worden beslissingen genomen door verschillende personen en of leden.

Basic Attention Token kopen

Wil je graag investeren in dit unieke project? Wij raden je altijd aan om zelf uitgebreid onderzoek te doen naar cryptomunten zoals Basic Attention Token. Mocht je BAT coins aanschaffen dan kan je dat het beste doen bij betrouwbare brokers zoals Bitvavo of Coinbase. Bitvavo heeft onze persoonlijke voorkeur vanwege de lage handelskosten (maar 0,25%), de Nederlandstalige klantenservice en de gebruiksvriendelijke Bitvavo app.

Koersverwachting BAT
In vergelijking met andere altcoins is BAT nog steeds relatief goedkoop aan te schaffen. Wij houden ons normaal gesproken verre van prijsvoorspellingen en ook in dit geval doen wij geen voorspellingen voor 2022 en de daaropvolgende jaren. Maar gelet op de huidige lage marketcap en de potentie die dit project heeft, denken wij dat een koersstijging van 200% er zeker aan zit te komen. Zorg ervoor dat je BAT coins aanschaft nog vóórdat altseason van start gaat. En vergeet niet zo nu en dan wat winst te pakken.

Plaats een reactie