Bitvavo Review

De kans is natuurlijk heel groot dat je meer over Bitvavo te weten wilt komen. Want je bent vast niet bij toeval bij deze “Bitvavo review” uitgekomen nemen wij aan. En daarmee mogen we jou feliciteren, want op deze pagina kom je alles maar dan ook echt alles te weten over deze populaire crypto-exchange! Zo kom je erachter hoe je een account kan aanmaken en direct cryptocurrency kan kopen en verkopen, wat de ervaringen van anderen zijn met deze partij, welke munten je kan “staken” en hoe je jouw winsten verzilvert. Op deze en nog veel meer belangrijke vragen krijg jij in deze Bitvavo review een antwoord!

Bitvavo, wat is het voor een crypto-exchange?
Eén van de grotere crypto platforms (exchanges) van Nederland is Bitvavo. Opgericht in 2018. Het bedrijf heeft in 2021 een enorme groei doorgemaakt en niet voor niks. Het cryptoportaal is zeer geschikt voor zowel beginnende als ervaren traders. Het biedt in feite het beste van twee werelden. Virtuele valuta kopen en verkopen is via Bitvavo “een eitje” voor beginnende traders. Terwijl ervaren handelaren op het platform gebruik maken van handige technieken zoals het plaatsen van buy-orders en sell-orders.

Zelf handelden wij voorheen via andere exchanges zoals Binance maar we werden zo enthousiast over Bitvavo, dat we definitief naar hen zijn overgestapt. Het is met name het gebruiksgemak die ons dit deed besluiten. En het feit dat je winsten direct kan laten overschrijven naar de bankrekening vinden wij een groot pluspunt. Dat gaat bij Binance en andere buitenlandse partijen erg lastig en soms is het zelfs onmogelijk.

Onderaan deze pagina vertellen we jou waarom wij zijn overgestapt van Binance naar Bitvavo en leggen we de verschillen met beide exchanges aan jou uit. Je kan de informatie op deze pagina dan ook beschouwen als een “Bitvavo review”, waarin ook nog even plaats is voor een korte “Binance overdenking”.

De goedkoopste exchange van Nederland

Het zal je misschien niet verrassen dat Bitvavo de allergoedkoopste crypto exchange is van Nederland! Niet alleen in Nederland is het bedrijf aan een enorme opmars bezig. Ook in Europa haalt het de ene na de andere exchange in gelet op het aantal gebruikers en het is daarmee op weg om Binance en andere bekende exchanges te overtreffen. Daar mogen we als Nederlanders best wel een beetje trots op zijn!

Omdat je waarschijnlijk snel wilt gaan handelen in cryptomunten, zullen we in deze review maar niet al teveel de diepte induiken. Lastige details laten we daarom achterwege. Maar met deze review moet het voor jou wel degelijk mogelijk zijn om de werking van Bitvavo te begrijpen en zal je vandaag al kunnen gaan handelen in digitale munten! Laten we van start gaan en jou uitleggen hoe je een account aanmaakt.

Hoe maak je een account aan bij Bitvavo?

Als je cryptomunten wilt aanschaffen en verkopen, dan zul je een account moeten aanmaken bij een crypto exchange. Op een exchange wissel je harde valuta (euro’s of dollars) om in virtuele valuta (bijvoorbeeld Bitcoin) of andersom, als je jouw winst wilt laten uitbetalen. Ook op Bitvavo zal jij een account moeten aanmaken voordat je munten kunt kopen. Een account aanmaken is volledig gratis. Je betaalt hier dus niets voor en bent ook niets verplicht. Bitvavo is een zeer transparante partij en aan verborgen addertjes onder het gras doen ze niet. Ga via jouw smartphone of desktop naar de website van Bitvavo: www.bitvavo.com. Helemaal bovenaan de pagina klik je op de blauwe button “aanmelden”. Vervolgens krijg je een scherm te zien waarop je gevraagd wordt enkele gegevens in te vullen. Let op: Vul alle gegevens naar waarheid in. Je identiteit wordt nadat jij je hebt aangemeld gevalideerd, dus het heeft weinig zin om valse gegevens in te vullen.

Het identificeren zelf verloopt trouwens automatisch. Zo moet je een kopie van je ID-bewijs (een foto) maken en ook nog een selfie-video van jezelf. In de video moet je een paar cijfers hardop uitspreken. Je rondt het aanmeldproces af en binnen een uur (dit kan iets meer of minder zijn) is als het goed is jouw account goedgekeurd en kan je beginnen met traden! Zo snel en gemakkelijk gaat het via Bitvavo. We gaan er in deze review vanuit dat je gebruik maakt van de Bitvavo app waarmee je munten koopt en verkoopt. Meer over de app lees je hieronder.

De Bitvavo app

Een gerenommeerde cryptobeurs zoals Bitvavo heeft natuurlijk een eigen app waarmee de gebruikers de belangrijkste zaken kunnen regelen. De Bitvavo app is geschikt voor zowel Android als iOS toestellen en we raden beginnende traders aan om eerst via deze app te handelen en pas in later stadium eventueel gebruik te maken van de geavanceerde tools die de desktop-versie biedt. Als het goed is heb je nu de Bitvavo-app geïnstalleerd op je telefoon of tablet. Je kan vanaf dit moment cryptomunten kopen en verkopen, de koersen van valuta bekijken en ook prijsalerts instellen. In dat laatste geval krijg je automatisch een seintje indien een valuta van jouw voorkeur een bepaalde prijs heeft bereikt.

De app is zeer gebruiksvriendelijk en werkt heel snel. Waar je ook bent, met deze app kan je altijd cryptomunten kopen en verkopen. Meer heb je eigenlijk niet nodig. Zoals we al aangaven kan je met de app geen gebruik maken van uitgebreide, geavanceerde functies. Daarvoor zal je dus naar de desktop-versie van Bitvavo moeten gaan op www.bitvavo.com/nl.

Hoe crypto kopen via de app?

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk cryptomunten aankopen. We nemen aan dat jij je daarover wel goed hebt ingelezen en dat je dus niet zomaar investeert in coins. Dat even terzijde. Hoe kan je crypto kopen bij Bitvavo? Het werkt heel eenvoudig maar toch leggen we jou de te volgen stappen hieronder even uit. Voordat je cryptomunten kan aanschaffen zal je eerst geld naar je wallet moeten storten.

Het toevoegen van geld aan je wallet (dit is dus gewoon je Bitvavo account die te benaderen is via de app) is gemakkelijk en veilig. In de app klik je onderaan op het Euro symbool (€). Je ziet daar een totaal tegoed staan van €0,00. Om daar bijvoorbeeld €10,00 van te maken zodat je daarmee cryptomunten kan aanschaffen, klik je op de button “storten”. Geld storten kan met meerdere betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact, Giropay, een bankoverschrijving en meer.

Een geldige bankrekening gebruiken
Belangrijk daarbij is dat je alleen geld aan deze wallet toevoegt vanaf een rekening die daadwerkelijk op jouw naam staat. Probeer je geld over te maken via een andere bankrekening, dan zal dat niet lukken.

Bitvavo is de goedkoopste handelsbeurs!

Met maximale handelskosten van 0,25%, is Bitvavo by far de goedkoopste platform van Nederland en zelfs van Europa! Hoe zij dit voor elkaar krijgen? Bitvavo is geen doorverkoper (tussenpersoon) maar is een handelsbeurs. Brokers rekenen een doorverkoop percentage (commissie) terwijl Bitvavo gewoon zijn eigen tarief kan bepalen.

Je winsten verzilveren / uitbetalen

Er komt natuurlijk ooit eens een moment waarop je winst maakt. Tenminste, we gaan uit van het meest positieve scenario natuurlijk! Net zoals het erg eenvoudig is om munten te kopen, is het ook net zo eenvoudig om weer valuta te verkopen. Je winst verzilver je door de desbetreffende cryptomunt voor euro’s in te wisselen. Ga in de app naar de munt toe die je wilt verkopen. Klik op “verkopen” en vervolgens vul je in het scherm het bedrag in dat je wilt opnemen. Vervolgens klik je op de button “doorgaan” en je bevestigt de verkoop door het blauwe balkje naar rechts te swipen. Wil je dit bedrag laten overschrijven naar je bankrekening? Klik dan op het “euro symbool” (€) onderaan in het scherm en klik op “opnemen”. De rest spreekt voor zich…

Hoe lang duurt het voordat geld op je bankrekening staat?
Dit verschilt bij Bitvavo per dag en per moment. Zo kwamen wij erachter dat het geld dat in de weekenden wordt opgenomen, soms pas op de eerstvolgende maandag is verwerkt. Op doordeweekse dagen vóór 18:00 uur, staat het geld in de meeste gevallen al binnen een half uur op de bankrekening. Houdt er dus rekening mee dat het even kan duren voordat opgenomen bedragen worden overgeschreven naar je bankrekening. Gemiddeld genomen duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat geld is teruggestort naar een bankrekening lazen wij. Overigens is Bitvavo een van de weinige exchanges bij wie het mogelijk is om geld naar je rekening terug te laten storten.

Geld terugstorten meestal onmogelijk via buitenlandse exchanges
Het is best uniek dat je bij Bitvavo tegoeden direct via de wallet kunt terugstorten naar je betaalrekening en dit is dan ook echt een pluspunt van Bitvavo. Bij de meeste buitenlandse exchanges is dit gewoon niet mogelijk of erg lastig. Zo is ook Binance daarmee gestopt. Heb je een account bij Binance en wil je graag geld laten terugstorten naar je bankrekening? Dan is dat mogelijk via een omweg en wel door de tokens/munten te verhuizen naar de Bitvavo wallet. Aldaar kan je de munten verkopen en het tegoed overboeken naar je bankrekening. Hieronder lees je hoe je tokens/munten kan versturen naar jouw Bitvavo wallet zodat je, via een omweg, toch nog jouw tegoeden kunt laten overschrijven naar je bankrekening.

Tokens versturen naar jouw wallet van Bitvavo
Wij leggen jou hieronder uit hoe je de coins die je al hebt kunt verhuizen naar jouw Bitvavo wallet. Misschien heb je Bitcoins of Ethereums in een andere wallet staan, bijvoorbeeld bij Binance. Of altcoins zoals VeChain, Cardano, Solana. In principe maakt het weinig uit om welke virtuele valuta het gaat, alle soorten coins kan je verhuizen naar Bitvavo en wel door de onderstaande stappen te volgen:

– Ga naar het dashboard van de betreffende crypto-exchange (bijvoorbeeld Binance) en vervolgens klik je op de desbetreffende coin(s) die je wilt toevoegen aan je Bitvavo wallet.

– Daarna klik je op de button “storten”.

– Er wordt nu gevraagd naar een bevestiging over het verhuizen van jouw valuta. Je gaat daarmee akkoord.

– Vul nu het adres van jouw Bitvavo wallet in. Daar worden de munten naartoe gestuurd. In de meeste gevallen worden de coins binnen een aantal uren bijgeschreven op je Bitvavo wallet.

Aandachtspunt 1:
Voor bepaalde coins dien je wat extra werk te verzetten voordat je deze kunt verhuizen naar Bitvavo. Zo geeft Bitvavo.com op hun website aan dat je voor XRP (Ripple), XLM, Steem, EOS en NEM nog een tag aan de transactie/verhuizing moet meegeven.

Aandachtspunt 2:
Schiet niet in de stress als de verhuizing van je cryptomunt(en) niet binnen een paar minuten is afgehandeld. Dit kan namelijk wel een aantal uren duren en in het slechtste geval een dag. Veel hangt af van het aantal bevestigingen die nodig zijn om de transactie via het netwerk te kunnen verwerken. Over het algemeen worden digitale valuta snel (binnen een paar minuten) aan het Bitvavo-account toegevoegd.

Aandachtspunt 3:
Vul het juiste wallet adres in! Dit is heel belangrijk. Een fout kan resulteren in het verlies van je munten. Bitvavo kan je daarvoor niet aansprakelijk stellen.

Welke cryptocurrency kan je kopen?
Bij Bitvavo kan je vandaag de dag erg veel verschillende cryptocurrency kopen. Tegenwoordig worden ook onbekendere, kleinere munten toegevoegd aan het portfolio. Op het moment van schrijven heb je niet alleen de keuze uit bekende coins zoals Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Cardano, Ripple… Maar ook de keuze uit vele tientallen andere munten. In totaal kan je in bijna 160 cryptocoins bij Bitvavo investeren. Je begrijpt vast wel dat dit er teveel zijn om hier allemaal te benoemen. Een extra reden om snel een account aan te maken bij Bitvavo! 😉

Staan mijn coins veilig bij Bitvavo?
Dit is echt geen gekke vraag. Wij vinden namelijk dat sommige mensen veel te snel voorbijgaan aan het aspect van veiligheid. Dus staan jouw coins veilig bij Bitvavo? Want je wilt natuurlijk niet het risico nemen dat cryptovaluta ontvreemd worden of dat je account wordt gehackt en er met jouw gegevens aan de haal wordt gegaan. We kunnen jou geruststellen: Bitvavo behoort tot de veiligste exchange ter wereld. Het bedrijf investeert zeer veel geld in beveiliging. Maar jij hebt zelf ook een verantwoordelijkheid. Zo staat of valt alles met een goedgekozen wachtwoord die niet te raden is. En activeer ook altijd de ’two-factor authentication’. Daarmee beveilig je het account. Hieronder lees je welke maatregelen Bitvavo neemt om jouw coins te beschermen.

Beveiliging
Het komt erop neer dat de beveiliging van Bitvavo 100% in orde is zoals wij kunnen nagaan. Maar hoe jij omgaat met jouw account en wallet, dat heb je natuurlijk zelf in de hand. Bitvavo heeft een aantal beveiligingen doorgevoerd waardoor het door hackers vrijwel onmogelijk is om in het systeem te komen. Zo zijn alle geldtegoeden in een aparte stichting opgenomen (gescheiden van het bedrijf zelf) en de meeste digitale munten worden in zogenoemde ‘cold wallets’ opgeslagen. Dergelijke wallets staan niet in verbinding met het internet en deze worden dus offline beheerd. De apparaten waarop de digitale valuta staan, worden ook nog eens op zeer goed beveiligde locaties bewaard. 

Intro: wat is staking bij Bitvavo?
Voordat we dieper ingaan op staken bij Bitvavo, willen we jou graag eerst uitleggen wat ‘staking’ precies is en hoe het stakingproces werkt. Als je al even actief bent in de crypto-industrie, dan ben je vast wel bekend met het begrip ‘staking’. Het staken van munten is niets anders dan het vasthouden van jouw cryptocurrency in je persoonlijke wallet. In dit geval is dat je wallet bij Bitvavo. Je houdt de munten vast voor een bepaalde periode en daarvoor in de plaats ontvang je een vergoeding in de vorm van een stakingsrente. Rentes kunnen verschillen per munt maar niet alle coins kan je staken. Je kunt alleen de coins staken die op basis van PoS (Proof-of-Stake) werken. Om zoveel mogelijk te kunnen profiteren van staking, kan je het beste de munten niet verhandelen tijdens het stakingproces. Bij bepaalde munten ontvang je alleen rente indien je ze voor een onbepaalde periode vasthoudt.

Stakingsrente uitgekeerd in de vorm van de munt zelf

Vrijwel in alle gevallen wordt de rente uitbetaald in de munt zelf. Al zijn er wel uitzonderingen. Bij bepaalde cryptocurrency krijg je namelijk uitbetaald in GAS of VTHO (zoals bij VeChain). Haal je de munten weer uit je wallet, dan stop je daarmee ook het proces van staking.

Hoe kan ik staking activeren bij Bitvavo?
Het staken van munten is dus een hele mooie manier om passief geld te verdienen met cryptocurrency. Je ontvangt rente en deze rente wordt in de meeste gevallen uitgekeerd in de coin zelf. Wil je graag staking activeren bij Bitvavo? Dat is erg eenvoudig en we leggen je het hier graag uit. Ga naar de website van Bitvavo (www.bitvavo.com/nl) en log in op je account. In je account zie je de optie staan “staken inschakelen” of “staken uitschakelen”.

Schakel hier staking in en vanaf dat moment activeer je staking bij Bitvavo! Je kunt tevens via de Bitvavo-app deze functie inschakelen door naar je account te gaan en vervolgens klik je op het icoontje rechtsonder (te herkennen aan het poppetje). Vervolgens ga je naar “staking” en kies je de optie “inschakelen”. Nu je het stakingproces hebt geactiveerd kan je passief geld verdienen aan de munten die je staked! Maar lang niet alle coins kan je staken. Alleen de munten die werken op basis van Proof-of-Stake. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt met de te staken munten.

Welke munten kan je staken?

Op dit moment kan je 14 cryptocurrencies staken bij Bitvavo. Deze hebben wij voor jou hieronder overzichtelijk op een rij gezet.

 • ARK (ARK)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Tether
 • USDC
 • Cardano (ADA)
 • Binnenkort kan je ook Ethereum 2.0. (ETH) staken
 • Litecoin (LTC)
 • ICON (ICX)
 • NEO (NEO)
 • Ontology (ONG)
 • Ripple (XRP)
 • Tezos (XTZ)
 • Tron (TRX)
 • Vechain (VET)
 • Waves (WAVES)


Waarom je slim bent als je staked bij Bitvavo
Staken heeft veel voordelen en de meeste mensen maken dan ook gebruik van deze vorm van passief geld verdienen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen even voor jou opgesomd.

 • Anders dan met mining, heb je om te kunnen staken geen (dure) apparatuur nodig. Bitvavo doet alles voor jou!
 • Gewoon staken en vasthouden. Meer hoef je niet te doen om rente te ontvangen. Bij Bitvavo kan je overigens gewoon blijven handelen met je munten tijdens het stakingproces.
 • Als de koersen stijgen worden jouw coins natuurlijk meer waard. Maar ook profiteer je dan extra van staking.
 • Staking heeft meerdere functies. Een daarvan is het ondersteunen van de blockchain. Door staking te activeren ondersteun je de desbetreffende coins/blockchains.

Onze eigen Bitvavo ervaringen

Wij zijn nu al geruim een jaar zelf actief op Bitvavo. Daarvoor hadden wij een account op Binance en wij zijn nog even actief geweest op enkele andere buitenlandse exchanges. Voor ons was veiligheid en betaalbaarheid de belangrijkste reden om de overstap naar Bitvavo te maken. Het platform is ons tot op heden erg goed bevallen! We zien dat Bitvavo steeds meer coins toevoegt, wat natuurlijk leuk is maar ook een goed teken. Het bedrijf heeft overduidelijk meer geld in kas om zich door te kunnen blijven ontwikkelen dan andere brokers. Met maximaal 0,25% aan handelskosten, zitten wij bij de goedkoopste exchange van Nederland.

Verder vinden wij de app veel gebruiksvriendelijker dan die van andere crypto exchanges en is het een groot voordeel dat je geld direct kan laten storten naar je bankrekening.

Conclusie:
Wij zijn zeer tevreden met Bitvavo en het ziet er voor het bedrijf zelf ook heel positief uit. De kans is groot dat Bitvavo B.V. De komende jaren zijn positie verstevigt en verder doorgroeit tot misschien wel de grootste platform in Europa.

TrustPilot
Op TrustPilot merken wij dat we met onze positieve ervaringen niet alleen staan. TrustPilot is wel even de bekendste reviewsite van Nederland. Dus niet onbelangrijk om te achterhalen hoe anderen daar Bitvavo beoordelen. De meerderheid is positief over Bitvavo. Dat valt ons best wel mee! Want de ervaring leert dat vrijwel alleen de mensen die negatieve ervaringen hebben met een bedrijf, een negatieve review achterlaten en de mensen die juist goede ervaringen hebben, niet de moeite nemen om in de pen te klimmen. Inmiddels staan er ongeveer 10.000 reviews over Bitvavo op TrustPilot.

Binance vs Bitvavo?

Omdat zowel Binance als Bitvavo in Nederland toch wel de bekendste, grootste en meest populaire handelsplatformen zijn, vergelijken wij beide exchanges hieronder met elkaar. Uiteraard hebben wij onze persoonlijke ervaringen wel meegenomen in deze vergelijking. Geheel objectief is deze vergelijking dus niet.

KLANTENSERVICE?
Een van de pluspunten van Bitvavo B.V. is, vinden wij, dat het een oer-Nederlands bedrijf is. Je kan dan ook rekenen op support in het Nederlands mocht dat mogelijk zijn. De klantenservice is namelijk Nederlands. Met Binance doe je zaken met een Chinees bedrijf. Deze heeft een Engelse klantenservice. Naast dat het gewoon heel erg handig is om in je eigen taal geholpen te kunnen worden, vinden wij het een prettig idee dat Bitvavo een Nederlands bedrijf is. Je kan erop rekenen dat zij de zaken goed voor elkaar hebben.

TRANSACTIEKOSTEN?
Ja, de transactiekosten waren voor ons één van de belangrijkste redenen om bij Bitvavo een account aan te maken. Bij Binance zijn deze nog iets lager namelijk 0,10%, maar bij Bitvavo kan je dan weer de eerste €1.000,- gratis traden! En bij Binance is het niet mogelijk om je inleg weer direct uit te laten betalen. Overigens behoren de transactiekosten die Bitvavo rekent ook tot de allerlaagste van Nederland (0,25%).

GEBRUIKSGEMAK?

Binance biedt wat meer mogelijkheden voor ervaren traders. Dat is gewoon een feit. Maar Bitvavo biedt het beste van twee werelden. Het is een zeer geschikt platform voor beginnende traders maar ook als professionele trader heb je voldoende mogelijkheden. Het gebruiksgemak van Bitvavo is echter de voornaamste reden van onze overstap. Daarin blinken ze uit. Alles werkt eenvoudig en logisch. Ben je een startende investeerder in crypto? Dan is Bitvavo echt de beste platform voor jou.

VOOR ERVAREN TRADER?
Ervaren traders kunnen bij Bitvavo prima terecht. Maar heb je veel wensen? Dan is Binance toch wel de beste keuze. Met name als je graag werkt met uitgebreide tools en functies is dit een mooie crypto-exchange. Je kunt er tevens handelen met hefboom, spot, futures, etc. Eerlijk is eerlijk: Op dit punt moet Bitvavo wel een beetje inleveren ten opzichte van Binance.

HOEVEELHEID MUNTEN?

Bitvavo heeft tegenwoordig evenveel munten waarin je kunt handelen als Binance (ongeveer 160 stuks).

Alle voordelen van handelen bij Bitvavo
Je bent er vast al wel achtergekomen dat wij zeer positief zijn over Bitvavo. Binance is ook zeker geen slechte exchange, maar Bitvavo is naar onze mening gewoon een betere optie. Waarom? Hierom!

– Profiteer van de zeer lage transactiekosten (maximaal 0,25%)

– Alle munten kan je kopen via iDeal
– De wallets zijn tot honderden miljoenen dollars (255 miljoen dollar) verzekerd. Dat geeft een veilig gevoel…
– Profiteer van aantrekkelijke stakingsrentes
– Valuta zijn ondergebracht bij een aparte stichting
– Klantenservice is in het Nederlands

– Keuze uit bijna 160 cryptocurrency
– Zeer gebruiksvriendelijke app

– Voor gevorderde handelaren ook veel professionele tools aanwezig

– Over je eerste €1.000,- investering worden geen transactiekosten gerekend!


Pluspunt: Een Nederlandse klantenservice!

Voor zowel Nederlanders als Vlamingen is het een groot voordeel dat men gebruik kan maken van een Nederlandse klantenservice. Wel zo prettig als er lastige kwesties verduidelijkt of opgelost moeten worden. Zelf zijn wij de Engelse taal ook niet zo machtig, dus dan is het gewoon erg prettig dat je kan rekenen op een Nederlands support. Dat het een Nederlands bedrijf is dat is sowieso ook fijn. Een minpunt is volgens ons wel dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Correspondentie moet via e-mail geschieden. Maar ach, als dat het enige minpunt is… Waar maken wij ons druk om?

Hoe betrouwbaar is Bitvavo B.V.?

Wij hebben al veel informatie over Bitvavo B.V. Gelezen en onafhankelijke reviews die op TrustPilot zijn achtergelaten. En we kunnen dan ook niet anders dan te concluderen dat Bitvavo een erg betrouwbaar bedrijf is. Natuurlijk, er zijn altijd mensen die klachten hebben. Soms ook terecht. Daar ontkom je niet aan. Maar als bedrijf zijnde doe je absoluut zaken met een betrouwbare exchange. Het scheelt ook dat ze in Nederland zijn gevestigd én dat je altijd kan rekenen op een Nederlandse klantenservice. Heb je opmerkingen, vragen of klachten? Hieronder vertellen we jou hoe je in contact komt met Bitvavo.

Contactgegevens van Bitvavo

Zoals je vast nu wel weet is Bitvavo een Nederlands bedrijf en het hoofdkantoor van deze crypto exchange is tevens gevestigd in Nederland. Het bedrijf beschikt dan ook over een Nederlandse KvK-nummer en Bitvavo B.V. Staat onder toezicht van de AFM. Het spreekt dan ook voor zich dat zij zich moeten houden aan allerlei strenge regelgevingen die in Nederland gelden voor cryptocurrency exchanges. Dit geeft ons persoonlijk een veilig en vertrouwd gevoel. Je kan overigens contact opnemen met Bitvavo middels de volgende gegevens:

 • Bitvavo BV
 • Herengracht 450
 • 1017CA, Amsterdam
 • Nederland
 • Website: www.bitvavo.com
 • Online support: support@bitvavo.com

Actie van Bitvavo: Geen transactiekosten over de eerste €1000,- inleg
Wij hebben een erg mooie actie die wij van Bitvavo met jou mogen delen. Omdat wij affiliate partner zijn van Bitvavo, ontvangen we daarvoor een kleine commissie die we gebruiken om de kosten van onze website te dekken.

Hoe profiteer je van deze superactie?

Als jij je via deze link bij Bitvavo aanmeldt, dan profiteer jij hiervan en wij ook! Wat ontvang jij? Je betaalt dan in de 1e week helemaal géén transactiekosten over de investeringen die jij doet tot €1.000,-. Of te wel: Investeer je in de eerste week voor €1.000,- in cryptocurrency, dan betaal je géén 0,25% transactiekosten hierover. Dit geldt ook voor de verkopen die je doet. Daarover worden ook geen kosten gerekend. Overigens zijn de transactiekosten bij Bitvavo sowieso super laag. In Nederland ben je bij geen enkele exchange goedkoper uit…